Bespaar tot wel 30%   

Zakelijke energie, internet en TV verhuizen

Op het ogenblik dat je de beslissing hebt gemaakt om je bedrijf te verhuizen van de ene naar de andere locatie spreekt het voor zich dat dit heel wat meer omvat dan uitsluitend het verplaatsen van bijvoorbeeld je computer en telefoon. Ongeacht waar je, je bedrijf vestigt, je zal altijd rekening moeten houden met het afsluiten van bepaalde vaste diensten en het aanvragen van noodzakelijke voorzieningen. Bij dit laatste denken we natuurlijk meteen aan water, gas en elektriciteit, maar wat zijn die vaste diensten nu precies? Zeer eenvoudig. Het gaat hierbij om zakelijke energie, internet en TV. Waar je precies rekening mee moet houden bij het verhuizen van diensten en hoe dat in de praktijk daadwerkelijk in zijn werk gaat vertellen we je graag op deze pagina!

Wanneer je zakelijke energie wegverhuizen?

Van alle vaste diensten of kosten die je afneemt is energie ongetwijfeld de belangrijkste. Ook al zijn alle andere zaken goed geregeld, wanneer je geen elektriciteit hebt valt er natuurlijk niet zoveel te beginnen. Omwille van deze reden wordt het dan ook aan bedrijfsleiders steeds aangeraden om bij een bedrijfsverhuizing eerst de nodige aandacht te schenken aan de zakelijke energie waar gebruik van wordt gemaakt. Dit is belangrijk omwille van meerdere redenen, namelijk:

 

  1. Wordt er tijdens de verhuis op één of meerdere locaties (verder) gewerkt? Dan dient er rekening mee te worden gehouden dat er blijvende beschikbaarheid is van energie.

 

  1. Wordt er voor gekozen om het bestaande abonnement voor zakelijke energie mee te verhuizen naar de nieuwe locatie of wordt er overgestapt naar een andere maatschappij?

 

  1. Communiceer duidelijk met je energieleverancier en geef haar zo snel mogelijk aan wat je van plan bent en hoe de eventuele verhuis er in de praktijk uit zal zien. Alleen op deze manier voorkom je ongewenste en potentieel erg vervelende situaties.

 

Hou er bovendien rekening mee dat het merendeel van de bedrijven die verhuizen er voor kiezen om hun zakelijke energie gedurende bijvoorbeeld één maand op beide adressen (de oude en de nieuwe locatie) te laten overlappen. Op deze manier kan het bedrijf werkzaam blijven en is meteen alles op de nieuwe locatie voor handen om bijvoorbeeld reeds verhuisde systemen meteen terug aan te sluiten.

Wat met het internetabonnement voor je bedrijf?

Haast even belangrijk tegenwoordig als energie is de beschikbaarheid hebben over internet op de locatie waar je bedrijf naar gaat verhuizen. Dit niet alleen omdat je uiteraard de website van je bedrijf up 2 date wenst te houden, maar ook omdat je, je social media niet uit het oog mag verliezen en omdat je natuurlijk de e-mails die binnenkomen moet kunnen verwerken. Eigenlijk geldt voor het verhuizen van je zakelijke internetabonnement dan ook min of meer hetzelfde als voor de energie. Kies er bij voorkeur voor om een internetabonnement op beide adressen aan te houden tot de volledige verhuis is gebeurd. Op deze manier beschik je altijd wel over de mogelijkheid om je online activiteiten te blijven uitoefenen.

 

Heb je er voor gekozen om een bedrijfsverhuizing uit te voeren omdat je onderneming de voorbije tijd een aanzienlijke groei heeft gekend? In dat geval kan het mogelijks interessant zijn om na te gaan of het zakelijke internetabonnement waarover je beschikt nog wel voldoet. Meer werkkrachten betekent ook meer systemen die op het netwerk worden ingezet. Even de nodige aandacht besteden aan de stabiliteit van het netwerk evenals de snelheid daarvan kan dus zeker en vast de moeite waard zijn.

TV verhuizen? Waarom is dat nodig voor een bedrijf?

Er kan tegenwoordig steeds vaker worden vastgesteld dat bedrijven er naast internet en telefonie ook voor kiezen om bepaalde voorzieningen op vlak van TV te voorzien. Men doet dit om op deze manier de werknemers tijdens hun pauze een extra vorm van ontspanning te bieden. Dit kan de productiviteit in het bedrijf aanzienlijk vergroten. Indien ook jij er aan denkt om in jouw bedrijf gebruik te maken van een bepaalde vorm van TV abonnement is het mogelijks interessant om deze te laten combineren in één pakket samen met je zakelijke telefonie en internetverbinding. Zo kan je niet alleen besparen op de kosten, daarnaast wordt je in één klap voor je provider ook nog eens een veel belangrijkere klant.

Maak van de gelegenheid gebruik om te besparen op je vaste kosten!

Een bedrijfsverhuizing vormt eigenlijk het perfecte moment om na te gaan of je mogelijks niet kan besparen op de vaste kosten waar je bedrijf mee wordt geconfronteerd. Vooraleer zomaar met name je zakelijke energie, je zakelijk internet en / of je zakelijke TV te verhuizen naar het nieuwe adres is het steeds de moeite waard om even een vergelijking uit te voeren tussen de actuele mogelijkheden en pakketten die op de markt zijn terug te vinden. We zijn er haast zeker van dat je op deze manier een aantrekkelijke besparing zal weten te realiseren.